Refund policy

Retourneren
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over jouw bestelling. Laat onze klantenservice dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is, zodat wij het voor je kunnen oplossen. Het zou fijn zijn als je ons foto’s toestuurt van het probleem, zodat wij het goed kunnen beoordelen. Wij vinden het heel belangrijk dat je net zo blij wordt van het product als wij, dus we zullen er alles aan doen om het goed te maken met je!

Is er geen oplossing mogelijk, dan kun je jouw bestelling op eigen kosten binnen 14 dagen retourneren in de originele verpakking. Laat ons altijd vooraf weten dat je jouw bestelling wilt retourneren. Retouren kun je richten aan:

Brandthout
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
Nederland

Zodra jouw retourzending bij ons is aangekomen, laten we jou dit per email weten. Het aankoopbedrag storten we binnen 14 dagen aan je terug via dezelfde wijze als je hebt betaald.

Let op: heb je een houten wanddecoratie op maat besteld, naar aanleiding van jouw specifieke wensen? Betrof jouw bestelling een Custom Made product? Dan is retourneren helaas niet mogelijk.

Heb je vragen over het bestellen, verzenden of retourneren? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!