Widerrufsrecht

Retourneren
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over jouw bestelling. Laat onze klantenservice dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is, zodat wij het voor je kunnen oplossen. Is er geen oplossing mogelijk, dan kun je jouw bestelling op eigen kosten binnen 14 dagen retourneren in de originele verpakking. Laat ons altijd vooraf weten dat je jouw bestelling wilt retourneren. Retouren kun je richten aan:

Brandthout
Weurden 78
7101 NL Winterswijk
Nederland

Zodra jouw retourzending in originele staat en verpakking bij ons is aangekomen, laten we jou dit per email weten. Het volledige aankoopbedrag storten we binnen 7 werkdagen terug op de rekening waarmee is aangekocht. 

Beschadiging
Is jouw bestelling beschadigd aangekomen? Het zou fijn zijn als je ons foto’s toestuurt van het probleem, zodat wij het goed kunnen beoordelen. Wij vinden het heel belangrijk dat je net zo blij wordt van het product als wij, dus we zullen er alles aan doen om het goed te maken met je! Als er sprake is van een beschadiging door toedoen van de koeriersdienst, ontvang je van ons een retourlabel en kun je jouw bestelling gratis retourneren. Zodra we het terugontvangen hebben, zullen wij overgaan tot het verzenden van een nieuw exemplaar. 

Let op: heb je een houten wanddecoratie op maat besteld, naar aanleiding van jouw specifieke wensen? Betrof jouw bestelling een Custom Made product? Dan is retourneren helaas niet mogelijk.

Heb je vragen over het bestellen, verzenden of retourneren? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!